nieuws
Home Nieuws Winkel Koopjes Vijveraanleg Japanse tuinen Realisaties Koi Vormbomen Ornamenten Foto's & filmpjes Links Adres & Contact
22 September 2003

1ste Toshio Sakai seminar

Op 20 september 2003 hielden we in het hotel Serwir te Sint-Niklaas een seminarie. Op 21 september deden we een busreis naar enkele unieke koivijvers.

Niemand minder dan iemand uit de top 3 kwekers van Japan hebben we kunnen warm krijgen om de overtocht naar België te maken. Hiermee bedoelen we TOSHIO SAKAI of de man achter de MATSUNOSUKE-bloedlijn,de absolute top van Japan. Hij is er overigens als eerste Japanse kweker in geslaagd een meerkleurige koi van méér dan 1 meter te kweken.

Ook hebben wij één van de meest gevraagde juryleden uit Japan uitgenodigd om TOSHIO SAKAI te vergezellen, met name YUKIO OHMACHI. Deze Japanner staat bekend als één van de grootste koiliefhebbers in Japan en heeft ene prachtige eigen collectie om 'U' tegen te zeggen. Als derde gast verwelkomen wij een oude bekende, niemand minder dan MICHEL CAPOT van KOI ICHI BAN. Deze laatste vergezelt ons op alle reizen in Japan en begeleidt ons bij het kopen van onze koi met zijn 25 jaar ervaring in de koiwereld.

Bekijk de volledige fotoreportage